Monipuoliset parturi-kampaamopalvelut

Kampaamopalvelut

 • monivärjäykset
 • kestovärit
 • raidat
 • värienpoistot
 • rakennekäsittelyt
 • permanentit
 • spiraalipermanentit
 • hiustentuuhennukset
 • kampaukset
 • juhlakampaukset
 • hiusten leikkaukset

Parturipalvelut

 • muodikkaat leikkaukset
 • värjäykset
 • raidat
 • pehmennykset

Meiltä saat kätevästi myös lahjakortit!

#

KASVIVÄRIT JA KASVIVÄRJÄYS

Kasvivärit ovat 100 %:sti luonnontuotteita. Kasvivärit tarttuvat hiusten uloimpiin kerroksiin, ja siksi hiusten värjääminen kasviväreillä onnistuu parhaiten hiuksiin, joissa ei ole pohjalla synteettisiä väriaineita. Mahdolliset raidat näkyvät lopputuloksessa vaaleampina kohtina. Lopputulokseen vaikuttaa aina hiusten oma väri, mahdolliset aiemmat kemialliset käsittelyt, värin vaikutusaika ja värjäyksessä käytetty lämpötila. Lopputulos on siten aina hiukan erilainen, vaikka värisekoitus olisikin identtinen. Väri myös syvenee ensimmäisten päivien aikana.

Kasvivärit sisältävät yleensä indigoa, hennaa, cassiaa tai niiden yhdistelmiä halutusta lopputuloksesta riippuen. Lisäksi värisävyjä voidaan syventää yrteillä. Indigoa käytetään, kun halutaan saada mustat tai tummanruskeat hiukset. Hennalla saadaan upeita punertavia sävyjä, ja cassiaa puolestaan käytetään, kun tavoitellaan vaaleita sävyjä.

Käytämme kampaamossamme Cultivator’s Organic Herbal Hair Colors -sarjan erittäin laadukkaita kasvivärejä, joilla on hyvä peittokyky ja värinkesto. Cultivator’s on 100 % luonnonmukainen ja sertifioitu kasvivärisarja, ja väreissä on mukana esimerkiksi hiusta tehokkaasti kosteuttavaa sekä hiuspohjaa hoitavaa ja rauhoittavaa aloe veraa.

La Cordier -savivaalennus

Kasviväreillä ei voi varsinaisesti vaalentaa hiuksia, sillä kasvivärit eivät sisällä hapatteita. Niillä voidaan kyllä kirkastaa omaa, jo entuudestaan vaaleaa sävyä.

Kun pelkkä kirkastaminen ei riitä ja halutaan synteettisiä vaalennusaineita hellävaraisempi vaihtoehto, on ratkaisuna La Cordier -savivaalennus. La Cordier -savivaalennus perustuu saven, ruokasoodan ja vetyperoksidin yhteisvaikutukseen. Vetyperoksidille herkistyneille tämä savivaalennus ei valitettavasti siten sovellu.

Ensimmäisellä kerralla ei vielä yleensä saavuteta haluttua lopputulosta, mutta tilanne voi olla täysin eri jo esimerkiksi kolmen vaalennuskerran jälkeen – lähtötilanne toki huomioiden.

Harmaiden hiusten peitto kasviväreillä

Harmaat hiukset saa kasviväreilläkin peittoon, mutta harmaat hiukset tulevat usein esiin vaaleampina, upean sävyisinä raitoina.

ENERGIALEIKKAUS

Energialeikkaus poikkeaa tavallisesta hiustenleikkauksesta leikkaustekniikaltaan. Leikkaustapa on hyvin puhdas ja selkeälinjainen, ja siinä kunnioitetaan hiusten luonnollista kasvusuuntaa ja taipuisuutta. Lopputuloksena ovat luonnollisesti asettuvat, terveiltä, paksummilta ja ilmavilta tuntuvat hiukset, joiden muotoilu on helppoa. Leikkausvälikin voi pidentyä, kun mallissa pysyminen on vaivatonta.

Energialeikkaus sisältää aina intialaisen päähieronnan, öljyhoidon ja hiusten leikkaamisen.


PUHDISTUKSET JA HOIDOT

Hiuksia voidaan puhdistaa ja hoitaa luonnonmukaisesti savella, merilevällä ja turpeella. Savi- tai merileväpuhdistus tehdään aina ennen kasviväreillä värjäämistä.

Savihoito/-puhdistus

Hiuspohjaan ja hiuksiin kerääntyy kemikaaleja ja muita epäpuhtauksia ulkoisesti ja sisäisesti, mikä saattaa aiheuttaa esimerkiksi hiusten ohentumista. Savipuhdistus poistaa näitä kemikaaleja ja epäpuhtauksia ja mahdollisia synteettisten värien jäämiä, jolloin kasviväri kiinnittyy paremmin. Lisäksi savihoito tekee hiuksista tuuheat ja ilmavat sekä auttaa tasapainottamaan rasvoittumista.

Merileväpuhdistus/-hoito

Merilevä- eli karrageenipuhdistus poistaa kemikaaleja ja raskasmetalleja ja on ihanteellinen luonnonkiharaiselle tai taipuisalle hiukselle, sillä merilevä on savea kosteuttavampaa. Merileväpuhdistus-/hoito sopii mainiosti myös vaaleille hiuksille, jotka ovat värjäytyneet metallipitoisesta vedestä. Merilevähoito kannattaisi tehdä vähintään pari kertaa vuodessa, mielellään jopa kerran kuussa.

Turvehoito

Turve sopii hiusten ja hiuspohjan puhdistukseen sekä kuuriluontoisesti psoriasiksen hoitoon. Se on myös mainio apu hilseestä ja hiuspohjan ongelmista kärsivälle.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, joka rentouttaa syvällisesti ja lievittää stressiä. Samalla hiuspohjan verenkierto paranee, jolloin myös hiusten ja ihon ravinteiden saanti tehostuu.

Intialainen päähieronta sisältää hellävaraisia hierontaliikkeitä, ”tukistuksia” ja taputuksia pään, selän, kasvojen ja korvien alueelle asiakkaan toiveet huomioiden. Hieronnan jälkeen olo on levollinen mutta virkistynyt. Intialainen päähieronta sopii kaiken ikäisille.

LUONNONMUKAISET HIUSTENHOITO- JA VIIMEISTELYTUOTTEET

Käytämme ekokampaajan käsittelyiden yhteydessä sertifioituja luonnonkosmetiikan hiustenhoitosarjoja (EKOPHARMA Helsinki ja Unique Haircare). Voit ostaa tuotteita myös itsellesi!

Lue lisää »